1177 Vårdcentral Läkarmottagning 1177 Barnavårdscentralen Lille Skutt
Välkommen till Direktmottagningen för Läkarhuset Enköping

Här kan du registrera dig för enklare akuta åkommor som varat i max 14 dagar. 

OBS! Vi behandlar inte förkylningsbesvär eller feber på Direktmottagningen.
Registrera dig med bank id eller via länk eller QR kod kvällen före från kl. 18.00.  Du kan registrera en annan person med ditt bankid, bankid behövs endast för att öppna registreringen.

Du får då en ankomsttid till aktuell dag och du träffar en sjuksköterska som på kort tid ger dig en bedömning. Vid behov träffar du antingen en fysioterapeut eller läkare som bedömer dig snabbt och ger dig tillfällig hjälp.

På Direktmottagningen kan vi INTE behandla:

  • Utredningar för långvariga besvär
  • Önskemål om remiss
  • Önskemål om sjukskrivning

När du loggar in så ser du vilka ankomsttider som finns. När du svarat på alla frågor så kan du ta dig till vårdcentralen. Du kan checka in på mottagningen 15 minuter före till 15 minuter efter din valda ankomsttid genom att du betalar 200 kr i kassan för besöket. Om du inte betalar ditt besök på plats så skickar vi en faktura på besöket på 270 kr (uteblivet besök kostar 470 kr) / person. Tiden du får är preliminär och vi reserverar oss för längre väntetider.

Om du inte ser några tider när du loggar in i Direktmottagningen så kom inte till oss utan ring tel. 0171-30506 för att få en tid.

Länk: http://cldc.se/lakarhusetenkoping